در مورد ارزش تغذیهای جوانه غلات در مقایسه با جوانه حبوبات باید گفت این جوانهها از نظر خواص درمانی و میزان ریزمغذیها تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد، البته با توجه به این که حبوبات پروتئین و غلات کربوهیدرات بیشتری دارد، میتوان اندکی تفاوت در میزان درشت مغذیهای این دو گروه جوانه قائل شد، اما همان طور که گفته شد، ریزمغذیهای هر دو گروه خواص برابری داشته و ویتامینهای B، C و E آنها برای آرامش اعصاب، رفع استرس و خستگی نافع، منیزیم و پتاسیم آن برای کنترل بیخوابی و تنظیم فشارخون مفید، روی آن برای جلوگیری از ریزش مو و به تعادل رساندن هورمونها در زمان بلوغ جنسی نوجوانان موثر، سلنیوم آن برای سلامت قلب و عروق و بخصوص افزایش تعداد اسپرم و کمک به باروری آن در مردان مثمرثمر و فیبر آنها با کمک به خروج هر چه سریعتر مدفوع برای تنظیم چربی و قند خون فوقالعاده مفید است. در ضمن به دلیل آن که جوانهها خاصیت نفخزایی خود را از دست داده و از حساسیتزایی پروتئین آن کاسته شده است، مصرف آن برای کسانی که دستگاه گوارش حساسی دارند، بیضرر است.
از مطالب دیگر وب دیدن بفرمایید :